Disclaimer

Betalen
Bij Vrijetijdsproducten.nl kunt u direct betalen via iDeal. IDeal is één van de veiligste manieren om online een betaling te verrichten. Het plaatsen en betalen van uw bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving.

Garantie

Voor alle producten gelden de leveranciersgaranties. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden, per post of e-mail, met uw bestelling meegestuurd. Daarnaast komt het voor dat een artikel niet perfect wordt afgeleverd of dat het een beschadiging heeft. In die gevallen gaan we zo spoedig mogelijk op zoek naar een passende oplossing.

Bezorging
Artikelen in ons assortiment worden tussen de 2 en 4 werkdagen geleverd. Verzendkosten zijn in de artikelprijs op de site verwerkt.

Retourneren - Ik vind het toch niks. Indien u uw bestelling ontvangt en u wilt toch van uw bestelling afzien, dan kunt u het desbetreffende product - ongebruikt en onbeschadigd - terugsturen naar het adres vermeld op de verpakking. U kunt bij vrijetijdsproducten.nl gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst (dan wel op eigen kosten retourneren). Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur en in een deugdelijke verpakking. Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retour op de achterzijde van de factuur in te vullen. Na goed ontvangst van het artikel storten wij het bestelde bedrag aan uw terug.

Retourneren - Ik tref het product beschadigd/niet goed aan.
Indien u een bestelling beschadigd ontvangt neem dan z.s.m contact op met onze klantenservice. Wij zorgen ervoor dat u een gefrankeerde envelop toegestuurd krijgt om het product kosteloos terug te sturen naar het adres vermeld op de verpakking. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur en in een deugdelijke verpakking. Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retour op de achterzijde van de factuur in te vullen. Na goed ontvangst van het artikel zorgen wij voor een vervangend artikel.

Let op!
Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice.

Klachten
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over Vrijetijdsproducten.nl, onze winkel of onze producten?

Stuurt u dan een e-mail naar:
klantenservice@vrijetijdsproducten.nl

Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. Wij zullen z.s.m. uw klacht in behandeling nemen. Binnen 5 werkdagen zullen wij contact met u opnemen om u te laten weten wat wij op basis van uw klacht gaan ondernemen.

Vrijetijdsproduct - TimeSquare Horloge


169,00


TimeSquare Horloge

Kortingscode? U betaalt €135,20       Dit is het gloednieuwe TimeSquare horloge van saffierglas. Dit horloge is een écht vrijetijdsproduct ...