Vrijetijdsproducten

Kwaliteitsproducten voor de actieve vrijetijdsbesteding

LAND ACTIVE biedt unieke producten voor actieve en ondernemende mensen die in hun vrije tijd een actieve sport of hobby beoefenen. Ons kritisch samengestelde aanbod is gebaseerd op toonaangevende producten met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. 

Actieve vrijetijdsproducten met een toegevoegde waarde

Wij selecteren producten op duurzaamheid, functionaliteit en toegevoegde waarde. Onze artikelen bieden tijdens tijdens uw vakantie of in uw vrije tijd bescherming, hulp, onderhoud en gebruiksgemak.

 

Artikelen die bijvoorbeeld een nuttig hulpmiddel zijn bij het uitoefenen van uw sport of als u actief bezig bent in de natuur. Vrijetijdsproducten.nl maakt kwaliteitsproducten betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

Werkwijze Vrijetijdsproducten.nl

Vrijetijdsproducten.nl LAND ACTIVE wil het onderscheid maken ten opzichte van andere webwinkels door die artikelen te selecteren waar wij zelf volledig achter staan. Alleen producten waarvan wij vinden dat deze een echte toegevoegde waarde zijn voor uw actieve vrijetijdsbesteding, komen in aanmerking voor onze webshop. Geen breed scala aan soortgelijke artikelen, maar unieke kwaliteitsproducten met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Regelmatig nieuw aanbod actieve vrijetijdsartikelen

Vrijetijdsproducten.nl is altijd bezig om de nieuwste en beste producten voor u te vinden. Hierdoor blijft onze webwinkel dynamisch en is het voor u steeds weer een verrassing welke topartikelen er nieuw op de site getoond worden. Bezoek daarom regelmatig onze website om de nieuwste producten voor uw actieve vrijetijdsbesteding te bekijken en om de meest gebruiksvriendelijke producten uit ons gehele assortiment te bestellen. Doordat wij regelmatig kortingen geven op artikelen uit ons assortiment is het bovendien aantrekkelijk om bij ons uw actieve vrijetijdsproducten aan te schaffen.

Vrijetijdsproducten - land-active


Vrijetijdsproduct - Land Barbecue Cobb Pro

Land Barbecue Cobb Pro

Kortingscode? U betaalt € 109,99       De compacte Cobb Pro barbecue kan werkelijk alles. Grillen, bakken, roken of stomen zijn de mogelijkheden. Ideaal voor op de boot …

137,49
MEER INFO
Vrijetijdsproduct - Leatherman New Wave

Leatherman New Wave

Kortingscode? U betaalt € 100,39      Dit stukje gereedschap is onmisbaar. Het alles in één werktuig omvat messen, schroevendraaiers, draadsnijders, tangen …

125,49
MEER INFO