Vrijetijdsproducten

Kwaliteitsproducten voor de actieve vrijetijdsbesteding

LAND ACTIVE biedt unieke producten voor actieve en ondernemende mensen die in hun vrije tijd een actieve sport of hobby beoefenen. Ons kritisch samengestelde aanbod is gebaseerd op toonaangevende producten met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. 

Actieve vrijetijdsproducten met een toegevoegde waarde

Wij selecteren producten op duurzaamheid, functionaliteit en toegevoegde waarde. Onze artikelen bieden tijdens tijdens uw vakantie of in uw vrije tijd bescherming, hulp, onderhoud en gebruiksgemak.

 

Artikelen die bijvoorbeeld een nuttig hulpmiddel zijn bij het uitoefenen van uw sport of als u actief bezig bent in de natuur. Vrijetijdsproducten.nl maakt kwaliteitsproducten betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

Werkwijze Vrijetijdsproducten.nl

Vrijetijdsproducten.nl LAND ACTIVE wil het onderscheid maken ten opzichte van andere webwinkels door die artikelen te selecteren waar wij zelf volledig achter staan. Alleen producten waarvan wij vinden dat deze een echte toegevoegde waarde zijn voor uw actieve vrijetijdsbesteding, komen in aanmerking voor onze webshop. Geen breed scala aan soortgelijke artikelen, maar unieke kwaliteitsproducten met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Regelmatig nieuw aanbod actieve vrijetijdsartikelen

Vrijetijdsproducten.nl is altijd bezig om de nieuwste en beste producten voor u te vinden. Hierdoor blijft onze webwinkel dynamisch en is het voor u steeds weer een verrassing welke topartikelen er nieuw op de site getoond worden. Bezoek daarom regelmatig onze website om de nieuwste producten voor uw actieve vrijetijdsbesteding te bekijken en om de meest gebruiksvriendelijke producten uit ons gehele assortiment te bestellen. Doordat wij regelmatig kortingen geven op artikelen uit ons assortiment is het bovendien aantrekkelijk om bij ons uw actieve vrijetijdsproducten aan te schaffen.

land-relax


137,49


Land Barbecue Cobb Pro

Een compleet kook/barbecue systeem op maar 8 - 10 houtskool briketten. Of het nu grillen, bakken, roken of stomen is, het maakt voor de Cobb niet uit. Als de Cobb volledig in werking is (500°C interne warmte / koel aan de buitenkant) kan hij zonder je handen te branden, verplaatst worden. In de haven heeft u geen last van rook, het vet wordt op een slimme wijze via de bakplaat afgevoerd en belandt in een randje met water (dus niet in het vuur). De COBB is makkelijk schoon te maken. Wordt geleverd inclusief draagtas waar alles in past (ook briketten, groenten en vlees).