Vrijetijdsproducten

Uniek assortiment betreffende uw vrijetijdsbesteding

Bij Vrijetijdsproducten LAND RELAX vindt u een uniek assortiment aan gadgets en kwaliteitsartikelen betreffende ontspanning en recreatie op het vasteland.

Ons dynamische aanbod zorgt ervoor dat de nieuwste ontwikkelingen, de handigste producten voor op vakantie en overige vrijetijdsbestedingen bij u onder de aandacht komen. De artikelen die wij tonen zijn een combinatie van nieuwe, trendy en onmisbare producten. Onze geselecteerde vrijetijdsproducten zijn met zorg uitgekozen, vernieuwend en een echte toegevoegde waarde voor uw vrijetijdsbesteding. Nice tot have, gebruiksvriendelijk en handig in gebruik.

Trendy en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten

Innoverend, trendy, functioneel en gebruiksvriendelijk. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de vrijetijdsproducten in de categorie LAND RELAX. Wij updaten regelmatig deze vrijetijdscategorie met de bedoeling u te kunnen verrassen met aansprekende artikelen. Producten die qua gebruiksgemak en gevoel het echte onderscheid maken. Eerder aangeboden gadgets en artikelen zijn via de scrollbalk eenvoudig terug te vinden. Deze blijven namelijk de moeite waard om aan te schaffen voor uw vakantie of vrijetijdsbesteding.

De juiste prijs-kwaliteitsverhouding

Ons kritisch samengestelde LAND RELAX aanbod is gebaseerd op aantrekkelijke gadgets en producten die een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Daarnaast vormen gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid de criteria om producten in de spotlight op onze site te plaatsen. Vrijetijdsproducten.nl selecteert alleen die artikelen waar wij zelf compleet achter staan. Wij willen het echte onderscheid maken door alleen trendy en gebruiksvriendelijke producten voor uw vakantie of uw vrije tijd te plaatsen. Onze filosofie is het tonen van een select aantal gadgets in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Zo blijft het aanbod van LAND RELAX uniek en voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

Vrijetijdsproducten - land-relax


Vrijetijdsproduct - TimeSquare Horloge

TimeSquare Horloge

Kortingscode? U betaalt €135,20       Dit is het gloednieuwe TimeSquare horloge van saffierglas. Dit horloge is een écht vrijetijdsproduct ... 

169,00
MEER INFO
Vrijetijdsproduct - OC Special White Horloge

OC Special White Horloge

Kortingscode? U betaalt € 39,60        Het OC special White horloge is een trendy, stoer, stevig en licht horloge. Steeds meer Amerikaanse sterren dragen deze eyecatcher!

49,50
MEER INFO
Vrijetijdsproduct - OC Special Blue Horloge

OC Special Blue Horloge

Kortingscode? U betaalt € 39,60         Het OC special Blue horloge is een trendy, stoer, stevig en licht horloge. Steeds meer Amerikaanse sterren dragen deze eyecatcher!

49,50
MEER INFO
Vrijetijdsproduct - Land Barbecue Cobb Pro

Land Barbecue Cobb Pro

Kortingscode? U betaalt € 109,99       De compacte Cobb Pro barbecue kan werkelijk alles. Grillen, bakken, roken of stomen zijn de mogelijkheden. Ideaal voor op de boot …

137,49
MEER INFO
Vrijetijdsproduct - Leatherman New Wave

Leatherman New Wave

Kortingscode? U betaalt € 100,39      Dit stukje gereedschap is onmisbaar. Het alles in één werktuig omvat messen, schroevendraaiers, draadsnijders, tangen …

125,49
MEER INFO