Vrijetijdsproducten

Uniek assortiment betreffende uw vrijetijdsbesteding

Bij Vrijetijdsproducten LAND RELAX vindt u een uniek assortiment aan gadgets en kwaliteitsartikelen betreffende ontspanning en recreatie op het vasteland.

Ons dynamische aanbod zorgt ervoor dat de nieuwste ontwikkelingen, de handigste producten voor op vakantie en overige vrijetijdsbestedingen bij u onder de aandacht komen. De artikelen die wij tonen zijn een combinatie van nieuwe, trendy en onmisbare producten. Onze geselecteerde vrijetijdsproducten zijn met zorg uitgekozen, vernieuwend en een echte toegevoegde waarde voor uw vrijetijdsbesteding. Nice tot have, gebruiksvriendelijk en handig in gebruik.

Trendy en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten

Innoverend, trendy, functioneel en gebruiksvriendelijk. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de vrijetijdsproducten in de categorie LAND RELAX. Wij updaten regelmatig deze vrijetijdscategorie met de bedoeling u te kunnen verrassen met aansprekende artikelen. Producten die qua gebruiksgemak en gevoel het echte onderscheid maken. Eerder aangeboden gadgets en artikelen zijn via de scrollbalk eenvoudig terug te vinden. Deze blijven namelijk de moeite waard om aan te schaffen voor uw vakantie of vrijetijdsbesteding.

De juiste prijs-kwaliteitsverhouding

Ons kritisch samengestelde LAND RELAX aanbod is gebaseerd op aantrekkelijke gadgets en producten die een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Daarnaast vormen gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid de criteria om producten in de spotlight op onze site te plaatsen. Vrijetijdsproducten.nl selecteert alleen die artikelen waar wij zelf compleet achter staan. Wij willen het echte onderscheid maken door alleen trendy en gebruiksvriendelijke producten voor uw vakantie of uw vrije tijd te plaatsen. Onze filosofie is het tonen van een select aantal gadgets in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Zo blijft het aanbod van LAND RELAX uniek en voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

land-relax


169,00


TimeSquare Horloge

Dit is het gloednieuwe TimeSquare horloge van saffierglas. Dit horloge is een écht vrijetijdsproduct; modern, kwaliteit, duurzaam en betaalbaar. 

Kortingscode? U betaalt € 135,20

(Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten.)

Het keramische TimeSquare horloge is trendy, sportief, stijlvol en betaalbaar. Dit Zwitserse uurwerk is gemaakt van saffierglas. Dat staat borg voor een lange en krasloze toekomst. De kast en band zijn keramisch, waardoor deze niet verkleurt en niet krast.

Voor sporters waarbij secondenwerk van belang kan zijn, is het TimesSquare horloge de ideale chronograaf. De datumaanduiding vertelt de eigenaar de juiste dag.

Dit kwaliteitshorloge kan zowel door mannen als door vrouwen gedragen worden. Het formaat is dusdanig dat het horloge ook aan de pols van een sportieve vrouw niet misstaat.