Vrijetijdsproducten

Actief op het Water

Wij van Vrijetijdsproducten.nl zijn altijd op zoek naar unieke producten betreffende een actief leven op het water. Op onze website worden vrijetijdsartikelen aangeboden die een toegevoegde waarde hebben voor liefhebbers van watersport en recreatie op en aan het water. Alleen als wij vinden dat een artikel écht de moeite waard is, wordt deze als kwalitatief vrijetijdsproduct geplaatst in de categorie WATER ACTIVE.

Producten WATER ACTIVE

Ons kritisch samengestelde aanbod is gebaseerd op kwaliteitsproducten die een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. 

Kwaliteitsproducten betaalbaar

Onze producten zijn duurzaam, functioneel en geven het gevoel een toegevoegde waarde op of aan het water te zijn. Onze producten bieden bescherming, hulp, onderhoud en gemak. Of dit nu recreatief op de boot is, of aan de waterkant of als hulpmiddel bij het beoefenen van uw watersport. Vrijetijdsproducten.nl maakt kwaliteitsproducten betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

Onderscheid door kwaliteit

Vrijetijdsproducten.nl selecteert alleen die artikelen waar wij zelf voor de volle 100 procent achter staan. Wij willen het echte onderscheid maken door alleen kwaliteitsproducten aan te bieden door de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Door regelmatig het aanbod te vernieuwen en uit te breiden zorgen wij voor een gevarieerde collectie artikelen waar u als bezoeker altijd op kunt vertrouwen.

Bezoek regelmatig Vrijetijdsproducten.nl

Het belangrijke voorwerk betreffende het zoeken naar watersport producten doen wij voor u. Het enige wat u doet, is regelmatig onze website bezoeken om onze nieuwe producten te bekijken. Door regelmatig kortingen te geven op het gehele assortiment of alleen op producten uit de categorie WATER ACTIVE, wordt het nog aantrekkelijker om onze site telkens in de gaten te houden.

water-relax


158,95


Bynolyt Seabird verrekijker

De Seabird is DE lichtreus voor watersporters en wandelaars die graag gebruik maken van een kompas in hun kijker. Handig voor op de boot. Ideaal tijdens een wandeling of hike door de natuur of in de bergen. 

De kijker ligt zeer stabiel, compact en licht in de hand. In combinatie met de 7x vergroting en de meer dan 7mm grote uittreepupil zorgt deze compacte verrekijker voor een heerlijk rotsvast beeld.