Vrijetijdsproducten

Producten voor op het water

Op WATER RELAX vindt u de nieuwste snufjes en de meest interessante gadgets voor ontspanning en vermaak op het water. Vrijetijdsproducten.nl vernieuwd keer op keer het aanbod van kwalitatieve eye-catchers met een hoog wannahave gehalte.

Wij zorgen dat de nieuwste ontwikkelingen betreffende recreatie op het water en watersport onder de aandacht komen. Daarnaast worden op onze site handige producten getoond, waarvan wij denken dat ze een échte toegevoegde waarde zijn voor uw vrijetijdsbesteding. Leuk om te hebben en nuttig in gebruik. Recreatief op de boot, aan de waterkant of als hulpmiddel bij het beoefenen van uw watersport.

Vrijetijd en watersportartikelen

Wij plaatsen continu nieuwe sportieve en recreatieve kwaliteitsproducten in de categorie WATER RELAX. De één met een trendy uitstraling, de ander door de functionaliteit die voldoet aan deze tijd. Onze producten zijn met zorg geselecteerd op basis van gebruiksvriendelijk, kwaliteit, duurzaamheid en trendgevoeligheid. Wij proberen u te verrassen door vooruitstrevende artikelen aan te bieden. Vrijetijdsproducten voor op het water die qua techniek, gebruik en gevoel het echte onderscheid maken.

Juiste prijs-kwaliteitsverhouding

Functionaliteit, ontwikkeling en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding vormen hét uitgangspunt voor ons kritisch samengestelde aanbod. Doordat wij het assortiment regelmatig aanpassen met een select aantal producten, onderscheiden wij ons ten opzichte van andere webshops. Geen massale dump van artikelen, maar een overzichtelijk aanbod van trendy producten die een toegevoegde waarde zijn op uw vrijetijdsbesteding.

Ook het aanbod, van eerder aangeboden gadgets en artikelen, wordt snel en eenvoudig gevonden. In combinatie met een aantrekkelijke prijs zorgt dit ervoor dat gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten voor recreatie op het water en watersport voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn.

water-relax


137,49


Water Barbeque Cobb Pro

Een compleet kook/barbecue systeem op maar 8 - 10 houtskool briketten. Of het nu grillen, bakken, roken of stomen is, het maakt voor de Cobb niet uit. Als de Cobb volledig in werking is (500°C interne warmte / koel aan de buitenkant) kan hij zonder je handen te branden, verplaatst worden. In de haven heeft u geen last van rook, het vet wordt op een slimme wijze via de bakplaat afgevoerd en belandt in een randje met water (dus niet in het vuur). De COBB is makkelijk schoon te maken. Wordt geleverd inclusief draagtas waar alles in past (ook briketten, groenten en vlees).